TABUNG ANAK

Wednesday, March 7, 2012

DOBI-MENDOBI BAJU BABY









dh abis tgk dah.....xbyk pun baju..stakat ni je yg ado..huhu...sabtu lepas inilah aktiviti laki bini yg dh kbosanan...so dgn spakat hati kami pun melakukan aktiviti sihat+epy...mendobi baju baby syurga cinta kami...sila abaikan ampaian yg uzur tuh...huhu...cikanis ltk pic2 dlm blog ni xd niat nk mnunjuk ke ape..cuma nk share kgembiraan je..nk mnunjuk dgn riak watpe...sy bukan bini menteri..bnda suma murah2 je..xd bnda mahal pun..xd skit pun niat nk riak ke ape...cikanis bukan org kaya2 nk riak2 tunjuk brg2..saya org yg besa2 yg cuma nk share kegembiraan nk jd momy to be je.. :)

notakukukaki: mood geram dgn some1, cikanis upload pic stroller kt fb die komen.. "cewi ang nih...pasni ang nk upload pic apa plak anis....".. :((

10 comments:

  1. boleh tahan byklah tue
    ekin nnti dah masuk 7 bulan bru nak men'dobi' baju baby....
    tngu dah abis shopping
    hehehehe

    ReplyDelete
  2. anis mggu ni tepat 7 bulan..baju baby pun ni je..dh xbli dh..tggu baby kua je...sbbtu dh bsh suma...tp rs cam nk g soping gak kt mid 9hb naty..nafsu btul...adoyai...huhu

    ReplyDelete
  3. wow~!banyaknye baju baby..hihi..mdoby baju mmg plg best~!!hihi...

    ReplyDelete
  4. na ritu msuk je 7bulan terus dobi baju cecepat, then hantar balik kg sbb pantang kat sne. basuh cecepat, masuk beg, sumbat dlm plastik takmo kene habuk! hehe =)

    ReplyDelete
  5. memula nampak cam banyak, pastu terperasan row blakang tu lampin eh?

    belum start mendobi lagi, dah nak masuk 8 bulan ni, baju baby tak abis beli lagi..
    kang cuci awal-awal, kene cuci lagi~

    ReplyDelete
  6. biasa la tu cewi, ank first msti la cewi ckit kn..

    ReplyDelete
  7. Syoknya.. dh bnyk baju baby.. dh siap dobi tu kena simpan elok2. hehe

    ReplyDelete
  8. eee banyak tau baju baby awak tu..sy punya tak sebanyak tu..baju lobang2 ja ade 3 pasang ja skang ni..takut kang tak terpakai plak..

    Tapi best kan shoping?? ehehehe

    ReplyDelete
  9. byk nye baju bby.. seronok2... :)

    ReplyDelete
  10. kwn2 suma nmpk j cam byk..tp realitinya xbyk mn pon..huhu...spa2 yg xdobi lg..pewot dh msk 7 bulan dh leh stat mendobi dh...pastu simpan elok2 dlm beg..naty habuk lak baju baby yg comey2 tuh.. :))

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers