TABUNG ANAK

Friday, May 4, 2012

NURSING PILLOW KEHENDAK ATAU KEPERLUAN???


ritu tyme warehouse mydear, cikdil soh beli..cikanis galak xmo beli..rasa mcm xpenting n xguna..sbb pk mak aku dulu xpyh pun gne benda alah nih..Mak menyusu xguna pun bnda nih anak membesar dgn sihat n jayanya gak ..hhmmm..pastu sekarang tehegeh2 lak rasa cam nk beli benda nih..tiba2 rasa mcm sng je kalo nk menyusu kalo guna bnda nih..xyah nk lenguh2 tgn..leh relax2 j smbil susukan baby naty..kalo czer pun sng la nk susukan anak...

dulu rasa benda ni xpenting..skg rasa mcm penting lak benda nih...cikanis tnya kwn yg gna benda nih..die ckp sng mnyusukan baby kalo guna benda nih..baby pun nmpk slesa..baby pun stabil je duduk atas bntal tuh..tp kita kne la pgg gak bby tuh..jgn bia die baring cmtu je smbil mnyusu..kang tgolek jth ke bwh lak..huhu...dulu cikanis pk bnda ni mcm mnyusahkan je kalo tyme nk mnyusu..kalo beli , kang cikanis xmo guna kan dh membazir...bila dh akhir2 peknen nih, gelabah lak nk g cari...huhu

kt mn ek ada jual murah2..dulu tyme jmpa yg murah galak xnk beli..    -____-
skg nk beli harga boleh tahan la...


m2b yg len rasa benda ni kehendak ke keprluan?perlu x cikanis beli?skrg mang rs mcm nk beli sgt2..tp tkt benda ni lbh kpd kehendak je...tlg bg pendapat sat.. :))









notakukukaki : comey2 gak nursing pillow nih...nafsu mang nk membeli je nih..huhu

7 comments:

  1. rara penah tgk nursing pillow ni.mmg nmpk menyenangkan.nt rara nk cr 1 lah =)

    ReplyDelete
  2. ekin pon nak beli
    tp lepas bersalin kot

    ReplyDelete
  3. Nursing pillow penting kot..hehe..i tgk my sis breastfeed anak dia sampai lenguh2 tangan kaki semua..kalau ada nursing pillow lagi senang plus kalau beli time pregnant kita boleh buat as back support..takde la sakit pinggang sangat..

    ReplyDelete
  4. nak beli jugak..org kata lau pakai ni xlah jatuh sgt breast kita nanti...

    ReplyDelete
  5. mmg perlu...akk pon sblm ni x bli pon, tp haqeem ni makin lame makin sarat plak..pas2 plak nyusu klau x stgh jam x sah...hehe~ lenguh la tgn mamanye mendukung mse bg susu... skang dh rase perlu nursing pillow tu, kne tgu expo la baru dpt murah skit...hehe~ K.YANA

    ReplyDelete
  6. ala beli je u. kdg2 kehendak ni pn bole jd keperluan tau :)

    ReplyDelete
  7. hihihi..kalau ikut hati memang nak beli sangat2...tapi so far setakat nih ok jea time nak nursing alysa...ira juz letak bantal biasa jea buat alas...hihihi

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers