TABUNG ANAK

Wednesday, June 13, 2012

FISHER PRICE ROCKER




Entry ni bukan nk gtaw cikanis dah beli..sebenarnya nk gtaw TERINGIN nak beli...huhu...tgk kt FB makin galak lak cikkak cikkak yg wat bisnes kt FB dok juai benda alah nih....sakit mata memandang, meronta2 jiwa nk beli..huhu..tp apakan daya skg byk lg benda penting yg wet kne disalurkan....ari2 jamu mata je cikanis nengok benda alah nih...akak yg jual tu kata beli secara borong digalakkan..kalo la kita bloger2 yg nk beli..kita kumpul ramai2 n beli byk2 mesti dpt murah lg kan...yg ijaw ni kan design baru..cikanis ada tnya akak tu..kalo beli n amek sndiri dpt bp hrga..kalo beli + postage RM250..tapi kalo pegi amek sendiri RM230...murah gak..tp kalo murah2 pun, xd wet pruntukan utk rocker ni skg pun xguna gak..huhu...cikanis tgk kt cini..ramai gak bloger2 m2b sblum ni beli kt cini.. [Ummi Nayli Collections] :)

dulu cikanis rasa benda ni xpenting...tp pas kua si Airiell ni..rupanya rasa benda ni sgt2 diperlukan..sbb budak ticik nih xmo duduk kt playpen die...letak kejap je dah ekk ekk ekkkkkk...dr pejam mata rapat2, terus celik mata seluas2nya...huhu..sebabnya, nak dipangku org je..nk dibuai2...ermmm..susahla mak nak..huhu...cena mumy nk g keje..kalo asyik nk di ulik je memanjang...mumy airiell ni bukan suri umah sepenuh masa...huhu

kalo dpt beli rocker ni mang bes la..siap brangan tgk tv 1 family kt umah naty, airiell duduk dlm rocker tuh...huhu..kalo xdpt beli skg, insyaallah, msk keje naty mumy beli kt Airiell okeh...skg xdpt r...mumy cuti bersalin tanpa gaji..sadis...huhu...

notakukukaki : kalo ada bloger area KL, nak beli gak..kita beli sama2 kompom dpt murah lg..pastu kita colect la bnda ni kt 1 tmpt..mcm kt ttwangsa ke....ceh2...sapa yg nk beli gtaw la..cikanis nk tumpang sekaki...i dlm pntg, kt png lg..xley nk tlg g beli..huhu

8 comments:

  1. teringin jugak nk beli
    tp buat ms nie $$ x brape nak mengizinkan....

    ReplyDelete
  2. hi..
    http://sweetlikekisses.blogspot.com cuba tengok kat sini, dia jual rm210 kalau tak silap...

    ReplyDelete
  3. teringin jgk nk beli... tp bajet x ckp lg..huhu

    ReplyDelete
  4. ha'ah.rocker ni best.my baby duk dlm tu sambil tgk tv.hihi

    ReplyDelete
  5. boleh jugak tu kalau kita bli beramai2,rara cm nk bli jugak.dh mintak kat en suami,tp xtau diluluskan ke x,hehehe

    ReplyDelete
  6. my baby suka tido dlm rocker tu...senang kerja i! hehe....dia ada vibrator so blh buat anak i mamai & tertido...hehe

    ReplyDelete
  7. saye beli mendalah ni mase anak 2-3 minggu...tapi die tak mo pon duduk dalma tu lama2..sekarang dah masuk 2bulan baru nak gak duduk dalam tu..sangkut mainan banyak2 depan mate..bagi meransang minda..:)

    ReplyDelete
  8. beli borong lg muran rm450 utk 3 pcs.. bole beli kat bbqistina.com 010-5667288

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers