TABUNG ANAK

Friday, July 6, 2012

FINALLY!!!!! FISHER PRICE ROCKER...




byk tol kisah nk bli rocker nih..nk beli dgn akak itu, dh abis, nak beli ngn akak ini dh xd stok, nak beli ngn akak di sana lak die dh close oder..nak beli ngn bloger piya, die dh g amek stok rocker so kna tggu nex batch...waaaa...mak ni dh xsbr nk bg anaknye guna rocker fisher price nih..last2 klik2 la kt mudah n cr hrga plg murah..jmpa iklan yg kt atas tuh...cina ni nk jual..RM200...cikanis msj die..pastu die col..die ckp ni adiah anak die..die dh ada bnda ni 3..so die nk jual la..kotak pun die xbuka lg..so deal dgn die nk jmpa mn2 area KL..die ckp jmpa kt petronas yg ada mcd dkt hway sg.besi..so dgn pantas cikanis g sana..kul 10 mlm jmpa, tgk brg..kotak mang xbuka lg...cina ni nmpk mcm bole pcaya la..die ckp, dlm die xtaw, die xbuka lg kotak tu..tp kalo cikanis bw blk, ada rosak ke, die soh cikanis cntc die, n dia akan bg blk wet..tp dh tgk kotak die mang xd cacat cela..mang xd bekas buka lnsg..dlm kdaan baik...pastu cikdil mitak kurang lg..die bg RM190!!!


 kotak dlm kdaan baik..


  jengjengjeng..dh stat buka ckit.....


 ha..dah mula operasi...

 ni org plg xsbr nk pasang rocker

 dah nampak bentuk rocker ckit2 dah..

baca buku panduan sat..


 ooooo..ni la rocker yg mumy cakap nak beli kt airiell tu...
thanx mumy dady :))


sat2..nak cuba selesakan diri...

ha dah selesa...best ooooo

 ish...rimas la benda gantung2 nih mumy...


 ha....ok dh pun...benda td dok kacau mata airiell nak tgk mumy yg cute....
  
 1, 2 , 3.bersedia nak.....


 jerit!!!!YAHOO!!!!Airiell dh ada rocker....1 wishlist airiell dh setel.....

notatkukukaki : wishlist mumy yg satu tu xsetel2 lg..ritu dady dh bw mumy g onebabyworld nak beli ini pakej [KLIK] tapi stok abis da...dh col butik yg len abis..so kna tggu stok sampai...2minggu lg kot pekerja kedai tuh gtaw..cian mumy skg dok gigih pam manual...alhamdulillah masih ada rezeki susu mumy untuk airiell....








6 comments:

  1. ololo..happy nye die dpt rocker ye baby..

    ReplyDelete
  2. heheh..memang..kalau kite nak kan sesuatu tu..susah nak sabar kan..heheh..;p

    ReplyDelete
  3. gigih nya mummy ni.hehehe.neway tu lah pengorbanan ibu n ayah kan.apa saja utk anak.

    rara pon beli gak.sabtu ni nk pick up.

    ReplyDelete
  4. aiyooo..bambam nye airell.. comel!

    ReplyDelete
  5. Salam, hi sis..tumpang iklan ye..hehe :)

    Kalau ada sesiapa nak beli fisher price rocker murah, hanya RM155 sahaja!!! Green/Blue (Ready Stock)..

    PM inbox or SMS/whatsapp 019-3218408..!

    Untuk lebih detail boleh lawati laman promosi ni: http://eyeteamama.blogspot.com/p/fisher-price-newborn-to-toddler.html

    TQ!

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers