TABUNG ANAK

Tuesday, July 24, 2012

HAPPY 1ST ANNIVERSARY!!!!

 happy anniversary untuk diri sendiri n encik suami..dalam masa yg sama nk wish happy birthday skali kt suami tercinta....sayang selamanya!!!! love 23july 4eva... :)

 RAIKAN BERSAMA YANG TERSAYANG!!!
weee~~~ kami bertiga!!!bertiga lebih baik...

 million thanx suami tercinta!!!wishlist mumy dh tertunai...bukan madela pun xpe..yg penting bespam letrik..rupa pun mcm sepupu madela swing dah..sukasukasuka!!!
ipad pun dpt skali...xd lam snarai wishlist pun...PAKEJ!!! :)) 
Syg kuat2, nak peluk ketat2!!!!ngeehhhh....
SUKA!!!! I LOIIIKEEE 

ritu dady ckp bespam adiah anniversary...huhh..dlm ati xseprise langsung sbb cikanis yg p ikot bli skali...rupanya ada lg 1 yg superb suprise...cikdil just col tnya itam ke putih..ingt nak bli BB ke hape...rupanya bapak BB...hehe...ipad i leb u!!!ehhh..abg i leb u dabel tripel lah..
 :)))) senyum sampai tlinga....


adiah si suami untuk si isteri
 adiah si isteri untuk si suami...  

 yeyeyyyy!!!! mumy suka sgt2 dady....tima aksih manyak2 taw...len kali bg adiah lg..haha...
mesti maw ltk pic bos besaq ngn bos kicik...dua2 boipren mumy cinta sampai akhir nyawa....

ni adiah mumy untuk dady..anak seketoi ngn kasut sepasang..jaga leklok ek...anak tu amanah dr ALLAH...kasut tuh amanah dr ayg..hehe....kasut futsal...xbermakna leh p men futsal tiap2 minggu ye..sebulan skali je okeh... :))
sory kasut xsemahai ipad..tapi anak tu mahai  taw..sampai xternilai...jg leklok dgn penuh kasih syg ye...


ni menu berbuka posa kami smalam...sgt sedap...nasi ayam penyet wongsolo...pehhhh..pedas boleh cirit okeh...cikanis xmkn byk cili die..pedas sgt2..tkt naty airiell skt prt..sbb airiell stil mnum susu cikanis wpun susu xsemeriah mana...masih mengalir susu mumy dalam tubuh airiell setiap hari.. alhamdulillah... :)

Aku terima cintamu dengan lafaz akadmu
mengahwini diriku
dengan itu aku terima
tanggungjawap sebagai ISTERIMU...


~ tiada hadiah yang lebih istimewa dari hadir abang dalam hidup ayang~
~ tiada hadiah yang lebih istimewa bila abang nikahi ayang~
~ tiada hadiah yang lebih istimewa bila ayang jadi hak milik abang yang sah ~


apa-apa pun terima kasih suamiku..terima kasih untuk segalanya..
moga kasih dan cinta kita kekal abadi selamanya.


















4 comments:

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers