TABUNG ANAK

Friday, November 16, 2012

HAPPY BIRTHDAY TO ME!

wish untuk diri sendiri kan..hahaha...konon2 mcm besday arini je..padahal belated besday dah..huhu....besday cikanis 7 nov ritu...umo?24 tahun sudahhhhhh!
tua2 dh aih...huhu...
alhamdulillah masih dipanjangkan umo sehingga hari ini...masih bernafas di bumi Allah bersama insan2 yang sangat disayangi dan dicintai...terima kasih ya Allah... :)
aku bersyukur dia ats segala rahmat yang telah kau berikan padaku dan juga seluruh ahli keluarga ku...


dipendekkan cita..awat yg p sambut lambat sgt...hehehe...sebabnya gj kami laki bini msk lambat..kuikuikui..xpe..yg penting kita enjoy!..huhu...ditambah lg dgn kebizian melampau, besday lak jth pd hari keja..kalo dulu, zaman kapel2, zaman xdak anak lg, boleh la blk keja blk kelas p sambut baling tepung, baling teloq ayam koi 12 pg! lani jgn harap la...dh ada anak seketoi...mn leh nak camtu lg..baby2 mn leh kuaq enjoy mlm2....kekdahnya kami sekeluarga sambut besday cikanis kt umah je..
tyme tupun cikanis dh tido..haha..nyusu airiell, sambil baring trus tertido j la..
tiba2 rs org kiss :* mmuahh..haha..drama skit...
ingat mimpi..rupanya si suami cium si isteri dgn wish epy besday kt wife dia...realiti la..bukan mimpi..huhu...buka mata...ucap thanx..baru nak lomaktik2...si airiell bgn da....NANGIS...cis...airiell takut dpt adik la tue..!kehkehkeh...xdan nak lomantik2...nenen airiell, mumy terus tido skali lg..sedar2 dh koi 6.30pg..bgn2 siap2 pi kijo..kehkehkeh..sempoi punya besday wey!

celeb kt mana?kami p jln2 kt sogo ja semperna cuti maal hijrah..
makan kt mana? ni plg sempoi..drive thru mekdi..mkn dlm keta..sempoi habis!huhu

smalam baru dapat adiah dr si suami n airiell! nak jugak tumpang glemer si airiell ni..
bw pilih sendiri! puas hati!!
TERIMA KASIH SAYANG-SAYANG MUMMY!

 we!

upacara penyampaian sijil!
hehe..airiell sampaikan kad untuk mumy..ok..kad dah dirosakkan airiell..
airiell wat kad besday mumy mcm teether dia..hancus kad besday mumy..wawawa!
dady kata tu la tanda tangan airielll..itu bkn tnda tgn dady oit..itu tanda ayaq lioq..hehe
xpa syg..mumy xmrh..mumy lg syg...ada gak cop mohor airiell untuk kad besday mumy!
-
-
-
-
-
-
-
-
-

ehem-ehem!hehe...

 Beg pilihan hati..sejak jadi mak2 ni suka handbag jenis ceni..sebab senang nak sumbat segala...

 sepotong kek je..xyah sbeli sebijik..sebab cikdil xmkn kek..mampoih cikanis nak abiskan sorg kalo sebijik..so sepotong je..seprise dr en.suami..bila kala dia beli pun xtaw! wpun sepotong tetap kek epy besday ok! haha..mcm budak2 ttp nak kek besday wpun spotong...kihkihkih

 kad yg sgt suweeeettttttt!
thanx my wonderful husband!
leb u forever! thanx abg!


tiba2...ingt lg kan entry pasal periuk nasi samseng ni.[KLIK SINI] ...alhamdulillah....dah dapat..yg ni bukan adiah..cuba nk selit skali la dlm entry adiah besday ni...yg ni psiapan untuk airiell 6 bulan..yg ni kami laki bini pakat sama2...cikanis beli avent mini blender..cikdil beli ricecooker samseng ni!..ok la...sama2 beli..xd la sorg ja rs berat nak pikul...untuk anak..nak bkira apa kan...sama2 wat anak, sama2 la berusaha untuk bg yg terbaik untuk anak2...
lawak..cikanis xreti guna...huhu....jakun weh..nasi masak dia ada bunyi..cewi la....hahaha.. pasni leh wat kek dlm tu...pehh..bila kala nak wat kek pun xtaw...huhu
:p

6 comments:

  1. Anis..!! Betul la aty mcm ade nmpak anis kat sogo smlm..!! Anis ade gi susukan airiell tak kat nursing room..?? Kalau lah betul..anis susukan kat bilik sebelah aty..mase tu aty ngah susukan qaleef..tp langsir tak tutup habes..so aty ley nmpak org yg lintas gi blk sblh..betul kan..?? Hati aty betul2 terdetik name anis walaupon tngk dr sisi jer pon..eerrr...kalau silap..mntak sori lah..

    ReplyDelete
  2. aty mmg anis pong! waaaaa...kalo x kompom leh jmpa aty ngn qaleef....anis ada jngah gak blk sebelah ingt xd org sbb lngsir xttp abis..tp nmpk sipi ada org..so g blk sebelah..rupanya tu aty ngn qaleef...ish2 xd rezeki nak bsua borak2 lg....

    ReplyDelete
  3. haiyo.. rugi meh tak jumpe mommy 2 org ni..hehe. btw, nak wish HB to anis.. alalala, mommy muda setahun aje dr ciknaa :)

    ReplyDelete
  4. selamat hari jadi yg lewat skit ye anis.. :)

    ReplyDelete
  5. Heheh..tak de rezki...dah dekat sgt tp tak berjodoh...
    Mase tu perasan takmade mak kat luar bilik menyembang pasal fm ngn ebm..?? Heheh..

    ReplyDelete
  6. apalh u ni anis........, belilah handbag yg besar sikit , sbb klu u dh penat dukung baby u tu , u letak je dlm hanbag hehehe , happy birthday to u anis ....,

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers