TABUNG ANAK

Wednesday, November 28, 2012

HONEYMOON MOOD

ohoiiiiiiiiiiii.....mood honeymoon mai la weh...tetiba rindu masa2 gi honeymoon dolu2... kihkihkih..mood gedik *_* ....apakes, padahal baru blk cherating, tp update psl honeymoon yg dolu2 pi melaka, johor n PD.....kehkehkeh....
kami laki bini pi honeymoon 3 tempat...3 negeri....dah kawen staun lebih dah, dh kuaq setekoi dah si airiell tu, baru cikanis gedik hapdet kan...hrp2 ada org sudi baca lagi la kisah penantin baru dolu2 yg skg dh basi..huhu


MELAKA

ni dlm keta..semangat dek non oit..raya ke 4 ke 5 ntah kami bertolak gi honeymoon...
tempat pertama kami pi melaka...

kunci dah dapat..






 duduk otel bajet2 je...rm100 smalam...jdla..mang nk dok sat ja sbb esok tu nak pi johor...

 sebelum balik sempat lg p jln2

sempat jugak berhindustan kt melaka...dah halal weh...kiss pun dpt pahala..tp tyme tu xd orang pun .
.pg lg..so leh la lomantik2 ckit pose..huhu :P


JOHOR

tujuan utama nak pi sini sebenarnya..melaka tu cuma psingahan je...

nak g pulai desaru resort ni kna lalu jambatan ni..cantik..ingat penang je ada jambatan nak ke seberang..rupanya johor pun ada....ni kad transit tol pulai..cantek kan...



dah cek in...jom!

hotel ni mmg terbaik..servis tiptop..tempat lak cun abis! pegi mang rs xmo blk...




swimming pool die bsr sgt..puas berenang dgn bjalan dlm pool..xreti berenag la weh...huhu -___-




laut die...air ijaw sgt..ombak tinggi....cikdil xbg g dekat ngn pantai..
die takut tgk ombak bsr..katanya mcm nak tsunami..huhu...

 view dr bilik kami.. :)

 style kan...ni lif hotel...

 lif pun gini cantek...blk n hotel lg cantek la...




 come baby come!!huhu



 nak blk dah..snap pic dpn pintu sbb nak amek no blk..plan nk dtg lgik n kalo leh nak blk ni jgk!

bes sgt2 dkt pulai..so pd b2b yg nak tawen, plan nk honeymoon dlm mesia ni leh p pulai...cikanis ang xd bajet lg nak p luaq pd mesia...yg pulai ni pong abg ipaq sponser.. terbaik!! :)

MOTIF???motifnye cikdil nak amek perkataan channa benni tu..xtaw tu nama keta o nama owner keta..gpun keta ni xpnh tgk kt mesia...kalo ada pun jrg2 la kot..tp kami laki bini mang jakun..
xpnh jmpa..huhu

kat sini ramai pengunjung dr singapore...kt parking keta penuh keta singapore je..keta org mesia xbyk sgt...



PORT DICKSON

 ececeh..penantin baru tyme ni...
skg..dah penantin lama dah weh.....time ni baru j sampai dr pulai ke port dickson...

kat sini la kami cek in...
hotel die ok la..tp ni utk org2 yg nak men golf sebenranya..tp dah disebabkan dpt voucer dr abg ipaq..cikanis pi la..benda free jgn ditolak...





 ala2 cite hindustan dok nyanyi lagu kuch kuch hota hai lagi....huhu :)
-
-
-
-
-
-
-
-
-

dah p honeymoon mesti la nak hasil kan...ni la hasilnya..alhamdulillah..!!!
meh qenyeh sambil gosok gusi..huhu


11 comments:

  1. ala comel nye si bulat tu sengih !

    ReplyDelete
  2. seronok jugak ek percutian macam ni..fun..tak semesti nya gi overseas..ada bajet okla..akak dulu 6 bulan kawen baru pi honeymoon langkawi..balik langkawi baru dpt anak..hehehe..comel nya airiel..

    ReplyDelete
  3. x menahan tgk gambar hasil tu. menyeringai sengehnye! haha :D

    ReplyDelete
  4. apsal balik umah MIL tak tau plak tmpt ni syok utk dihanimun? kene terjah gak ni.. haiyaa.. itu airell hasil balik hanimun ka? kih3

    ReplyDelete
  5. hehe.best nye..mode gedik da datang nih! sbb nk jugakk!!! hehehe

    ReplyDelete
  6. haha hasilnya si bulat mmg worth kan hehe

    ReplyDelete
  7. Amboiiiiiiiiii romantiknya....., semoga u all b,2 b,bahagia sampai bila2 , muahhhhh ( untuk baby kat bawah tu hehehe )

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers