TABUNG ANAK

Tuesday, December 18, 2012

CERITA BLENDER PART 3


harap2 ni entry last psl blender...kalo part 4 pun maybe psl cikanis nak review psl blender ni je kot!
rentetan dr entry smalam blender mini avent yg dah slamat kiok ahad lepas, kami dah cr peganti..yg mati tetap mati..kita yg masih hidup, kena teruskan hidup! chill !!! huhu

sapa yg xtaw apa cerita sebenarnya [KLIK SINI]

ni yg dibeli lepas mendapat kata sepakat dr kami bertiga!

dipersembahkan apa ke nama ko wahai blender?
blender ni malu2 miaw...




dipersembahkan (muzik suspen!)
blender pensonic PB bukan premium beautiful yer..huhu..PB 4000!
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-





byk jar die...yg warna warni tu leh wat blend es blended wat mug terus minum!menarik kan... :)

 ha..nila yg leh wat blend n wat mug terus tu minum tuh...
 ni yg blend kering kot..haha..xtaw sbb xguna lagik....


ni leh wat blend jus..kalo letak bnda yg kt tgh tu..tu mcm penapis serdak2 buah la...kalo nk blend puree o cili ke, bawa j kuar yg penapis tgh tu....


ni benda utk tekan buah ms nak buat jus!

mesin die....cara guna pelik..ms staf jj equin test, cikanis xtgk btl2 ingt mcm blend besa2 la..tkn buton die blender jln kan..bila blk, nk guna gelabah cr buton xjmpa..jakun sat..hahaha..bc buku manual, rupanya kena tekan pastu tolak skit...huhu



4 jenis penutup...dan juga ada 2 jenis bilah....yg 4 bilah dan  2 bilah...untuk blend kasar dan halus...jus dan puree..mcm2 la kegunaannya!



blender serba boleh! mintak2 jangka hayat die bertahan sampai anak nombor 12 la..kalo x fengsan lg....hahaha..anak sedozen weh...kihkihkih

Lps ja beli, p mkn2, blk dlm koi 12 sampai umah.berperang sorg2 kat dapoq nak wat makanan airiell...

harga berpatutan sgt..RM129! mcm2 boleh buat...fobia dah tgk jenama philips..tu yg beli pensonic pulak...


4 comments:

  1. lame dah ngidam blender ni...tp utk diri sendiri bukan utk anak...hihi..:p

    ReplyDelete
  2. eh menarik la..harga murah lak tu...eerkkk rasa nak jahanamkan blender la pulak heheh

    ReplyDelete
  3. yes blender ni mmg berbaloi i rse.completed!i pn gne blender ni je tuk blend bubur baby b4 this.skrg gne tuk wt shake/ais blended.hr tu wt alpokat blended.yummyy!!

    ReplyDelete
  4. wah..harga berpatutan & menarik .

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers