TABUNG ANAK

Wednesday, December 19, 2012

PEPLUM ZIP(SESUAI BREASTFEEDING)



pic gedik...
gedik amek pic dalam lif semata2 nak share ngn kwn2 bloger yg BF baby n tingin nak pakai peplum!

entry tak berbayar pong!huhu..disebabkan dah byk kali gak r beli ngn D'STYLO BOUTIQUE servis dan respon sgt bgs..brg pun ampai tepat pd ms..harga pun berpatutan...so cikanis nak share bisnes akak ni dlm blog cikanis...akak ni kalo msj kt fb slalu lambat skit respon..huhu...tp kalo email, o isi oder form n msj kt nset die..laju je die reply...cikanis suka beli ngn dstylo ni...PUAS HATI! 

skg  dok glemer baju PEPLUM ni..tgk sana sini fb mcm katalog iklan dah..penuh pic2 org niaga..iklan durian crepe, iklan felinna, iklan shaklee...suma tu dok pemes skg dlm fb...1 lg iklan yg dok hot2 dlm fb ni pasai baju peplum ni ha...cikanis pun terjebak la skali dgn iklan ituew...haha....sebab sblum ni dok tgk peplum yg leher bulat camtu je..tgk2 dstylo ada juai peplum zip..dia lak ckp sesuai utk BF momy..apa lg..trus pm r...ati tyme tu dok gedik2 nak beli dah... :) i pm, akak tu reply..lamaran diterima lahkan...tp ms tu gj xmsk lg..kuikuikui..so tnya akak tu tgu gj msk boleh..n byr depo skit dulu..die bg! terbaekkkkk...
bila dpt gaji, selamat wet i msk akaun dstylo..huhu...



dstylo dress n baju2 die lawa2 gak..termasuk butik dia..cun abis!tgk dlm fb je lah..hohoho..bos cikanis pun dah terjebak dgn dstylo...hehe..die kalo dstylo kua baju baru je, trus gtaw "anis, dstylo ada baju baru..huhu" bos pun kaki soping on9 weh..hehe.. hye bos! :)

sapa rs vekenan leh r klik link kt atas tuh...baju ni warna dia cantik sgt..ken dia pakai rs sdp ja...lps pakai rs wow! mcm saloma lah plak..hahaha..tetiba rs cam kerengga, sbb baju ni kan kembang kt bwh..dh try BF airiell..sng, tarik zip trn ja..tp makesure nk DF tu guna nursing cover la..sbb zip tu kalo tarik terdedah gak bah atas...cuma peplum ni membantu kita dari selak mnyelak baju lah! ingat ye ibu2, nak DF anak,nak NIP anak xd hal..tp wajib jg aurat! 



5 comments:

  1. biasa jugk beli dgn seller tu. and br2 ni rs nk jugk beli peplum zip ni, tp rs mcm kecik sket la cutting dia.. ke ada size ek? bahu berapa inci ye? hehe. skrg kn susah nk cr blouse sesuai utk bf yg cntk n affordable..

    ReplyDelete
  2. Cun ar baju..aty ni asyik ar pakai kemeja kasi senang bf..bosan hokeh...

    ReplyDelete
  3. euwwww..perut cam anak dara yu! :)

    ReplyDelete
  4. salam kenal dear. baru follow sini.

    santek nye peplum. buleh try ni ;)

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers