TABUNG ANAK

Monday, April 1, 2013

ORANG NAK BAGI KAT AKU 2JUTA POUNDS!

gila bersyukur i u ols ada org bermurah hati nak bg wet juta2..xkesah la juta rupiah ke hape kan..rs mcm mimpi lak..i ke insan bertuah tu...pasni i idup senang lenang la...kete terus tukar..umah xde dh banglo 4 tingkat dduk atas je...haha..pasni i umah bersepah kt suma negara...i jd org kayooo u ols!!!kakakakakaka...

sapa nak skit wet?gtaw r..meh kita share sesama!!!!kahkahkah

tapi..hakikatnya hanyalahhhhh...

tipuan dan mainan manusia2 bodoh je sebenarnya...

setiap kali dpt msj org murah hati gini..tp yg besnya..nama beza2...isi dlm sama je..xberubah..kalo x dlm bahasa omputih..dalam bahasa org melayu...bahasa malaysia..gamak betul org mesia nak tipu sesama sendiri...tamabh2 kalo org tu melayu.,..islam plak tu..xpikir dah halal ke haram kahhhh???


KLIK UNTUK TUMBESARAN


notakukukaki : hrp sgt2 xd la manusia yg mata jd juling kua $$$$ ..sangup jd bodoh g reply n bg no akaun segala...jgn percaya ya...drg suma ni penipu!!!

2 comments:

  1. hat syok, ada jugak mangkuk hat tertipu dengan email-email lagu ni.

    dah terang-terang tau depa ni penipu.

    depa ni bukan orang melaysia ros, besanya geng 'botoi kicap' (negro)

    depa pakai google translate ja.
    tapi lani depa pandai dah, cari nama hat macam orang malaysia.
    dulu nama depa pakai pelik-pelik gak.

    ReplyDelete
  2. Kaye lah ko anis....heheh...aty pon selalu dpt email2 mcm ni..semak inbox jer kannnn.....

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers