TABUNG ANAK

Monday, April 29, 2013

SEDONDON!

masa2 kecik2 mak dah ajaq..beli baju suma sama peten..kalo baju kurung org kata 1 kayu..sama kaler, sama corak, sama kain..kalo jenas ke, tshirt ke..suma ttp n WAJIB sama..mak ckp kalo ilang sng cr..tgk dr jauh j kaler2 dh taw tu anak2 dia..huhu..so bila dh dr kck mak ajaq gitu..cikanis mang tbawa2 sampai skg..ke keluarga sndiri plak..so bila daku nak pakai pink..mr.hubby tpaksa redha pakai pink!huhu...wlapun alasan dia bg "bukan baru je ke pakai baju pink nih?" tu aritu punya crita abg..arini ttp kita pakai pink!huhu..motip?mumy nak tayang baju pink baru beli la kekdahnya..hohoho  :P


Tahun 2006 rasanya pic nih..huhu

 latest...tahun 2012..

 zaman kurus! 2006 jugak..

tahun 2007 atau 2008.. cuba tgk pic bwh, pastu tgk blk pic nih..apa beza?

mn ada beza..org yg sama n btmbah org baru..x..ekceli nak soh tgk mr.hubby..haha...kemain kuruih dulu..tgk, cikanis ekceli stil pakai baju yg sm..pebret baju gak r nih..tp mr.hubby..haha..kena beli baju baru..baru lama dh xmuat..huhu...









sedikit nukilan buat mereka!

sentiasa sedondon..sentiasa sehati, sentiasa sejiwa..alhamdulillah..di lahirkan di dalam keluarga yg sgt harmoni..susah senang bersama. mak abah kakak dan adik2 yang superb best!susah senang sentiasa bersama..sumber kekuatan..sumber kehidupan..syukran ya allah...speking arab skit..huhu

alhamdulillah dipertemukan, di jodohkan, di satukan dengan lelaki ini..lelaki ini (baca versi lagu anuar zain)huhu..lelaki ini insan bergelar suami. sumber kekuatan, sumber inspirasi..sumber btokak laki bini..sedangkan lidah lg tergigit apatah lg somi isteri..ye dak?tapi kasih sayang cinta insyallah sampai mati!hingga ke syurga allah yg indah jugak! inginku jadi bidadari syurga mu disana nanti jugak!insyaallah...

di dalam kedegilan ku. di dalam kelemahanku..percayalah..sebenarnya ayg berusaha menjadi isteri dan ibu yang terbaik...

abang..terima kasih memilih ayg sebagai ibu kepada zuriatmu..doakan kita bahagia..doakan kita sentiasa bersama susah mahupun sng..doakan ayg sentiasa menjadi isteri yang solehah! setelah aku terima nikahmu..aku bsedia menjadi isterimu..aku bersedia menabur khidmat sebagai isteri dan juga sebagai ibu kepada anak2..ketika sudah sampai masa melahirkan zuriatmu, aku bsedia jika aku mati syahid melahirkan zuriat mu..aku mencari redha dan pahala seorang isteri..aku inginkan syurga..
kerna ini aku mohon doa mu suami..
"abang..didiklah aku menjadi isteri solehah mu.."

airiell, anak adalah harta yg paling berharga..tak dapat dinilai dengan wang dan harta...pengorbanan membesarkan mu pasti tidak dpt dibayar ganti..cukupla sekadar menjadi anak yg soleh..taat kepada mumy dan dady..andai di masa tua nanti kami tidak lg mampu mengurus diri..jagalah kami di usia emas nanti..

 mak, abah, kak, adik2 terima kasih kerana sentiasa di sisi..tanpa doa mak abah..anis tahu, xkan sampai disini kejayaan dan kebahgiaan..anis tahu apa anis kecapi sekarang berkat doa dan didikan yg mak abah bg...tanpa redha mak abah, xkan anis rasa bahagia sampai sekarang...

TIADA APA YANG LEBIH PENTING MELAINKAN AHLI KELUARGA TERCINTA..
yang xpenting kita buang jauh2..baling kelaut..

LAST WORD




3 comments:

  1. yup kami mimi pun pasan anis suka sedondon...husben sporting best tul...kitaorg men belasah je color apa pun..kebetulan sama nasib

    ReplyDelete
  2. ktorg 1 fmly pon suke sedondon
    klu beli baju, mesti nak crik warne2 yg same

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers