TABUNG ANAK

Monday, September 23, 2013

HANGER TUDUNG MURAH

hye momies suma!!!terutama geng2 gojes!
arini cikanis wat 1 entry..
entry utk kita nk bg nmpk sesetengah benda itu kemas dan cantik dimata!
ini entry makcik nak berniaga kekdahnya..hehehe..
ada benda murah, bnda elok..apa salahnya di kongsi bersama..ye dak??

ni hanger cara lama..xbest kan?serabut mata kan???

 okey...sila abaikan model tak berbayar tu..hikhikhik
tokey besar tgh kira stok tu.. :)


PERKENALKAN

HANGER TUDUNG KLIP!!!TERBAEKKKK!!!
kemas, senang mata nengoknya...




ni namanya HANGER TUDUNG KLIP...
ada 17 klip
ada jugak 12 klip...
tp lbh bek beli 17 klip terus... :)

RM25
pre oder

leh PM utk oder

leh pm dr skg..byr dari 24-30.9.2013...
barang akan dipos pada 4.10.2013 (JUMAAT)

-------------------------------------------------------------------------------------------------
-------------------------------------------------------------------------------------------------

BIDADARI

ni iklan selingan..hehe
dah dekat setahun menega bidadari ni..
tp menega slow2, senyap2 je dlm grop gojes..
xbrani wat dlm fb personal sblum ni..sbb takut xterkejar..
sbb keje kt opis lg...
tp pk2 blk..apa slhnya cuba nasib kan...try wat bg meluas skit..skit je..xdek meluas bsr2..
mak modai xbyk noks!
so suma benda wat pre-oder...
sp nak PM, oder..bayar...naty i amek stok! 
SETIAP JUMAAT AKAN POS!


------------------------------------------------------------------------------------------------

terima kasih kepada kawan2 yg pernah beli dan berurusan dengan cikanis...

terima kasih sebab sapot diriku yg kerdil ini...

page ni xde sapa LIKE lagi..sbb xgtaw kt sapa2 lg..so sila-silalah jadi pengLIKE yang "LUCKY" sbb cikanis akan bg adiah sepeqaissssss!!!!! 

hehe..xdela sepeqaisss mn pun...

syarat senang je...

SILA LIKE PAGE : BINTANG COMEY

MOHON LIKE N SHARE PAGE NI

CARI ALBUM CONTEST LIKE, COMMENT AND SHARE

DAH JUMPA ALBUM, KOMEN ADIAH APA KORANG NAK!

ADIAH :

A. Saya nak BIDADARI XO (KECIL)

B. Saya nak HANGER TUDUNG

senang je kan...

like, komen..pastu share...kalo "LUCKY" pasti menang!

pemenang akan dipilih berdasarkan no kesukaan cikanis..hehe

GUDLUCK!!!

TP MAKESURE KORANG JGN LUPA LIKE AND SHARE DKT WALL KORG SKALI YER! SAPA TAK LIKE N TAK SHARE XKAN DIKIRA... :)

TARIKH TUTUP?...erm...naty dh rs nk tutup baru cikanis gtaw..bleh?skg korg tolong la like2 dulu ye..

TENKIU..SAYANG KORANG..

doakkan cikanis murah rezeki!




4 comments:

  1. anis, nak yg bidadari tue
    brape harga ea?
    nak PM kat FB xleh...
    tab daku hantar repair

    ReplyDelete
  2. Semoga bertambah rezeki ko anis.insyaallah..
    aku DONE!hehe

    ReplyDelete
  3. salam.

    Mcm mana nak PM nak order hanger klip tudung tu?

    Pls reply me at churalliya@gmail.com ehh.. thanks

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers