TABUNG ANAK

Tuesday, February 4, 2014

Erin (..life after "i do") First Giveaway


Daddy and Baby Cool


SYARAT PENYERTAAN

Mode garang is on! keskes

1)  Follow blog ..life after "i do"

2)  Buat satu entry dengan tajuk Erin (..life after "i do") First Giveaway

3)  Copy seluruh entry aku ni termasuk gambar tema dan gambar hadiah dan paste ke dalam entry GA di blog korang (printscreen tak mau aaa) dan jangan lupa letak link blog ni dalam entry korang tu.

4)  Dah paste entry aku kat entry GA korang, bawah sekali baru korang masukkan gambar suami dan anak korang yang korang rasa paling cool dan menarik (suami dan anak sendiri sahaja ye, suami or anak orang lain ku tak terima, mak-mak jangan masuk dalam gambar, aku nak tengok ayah-ayah mithali pulak, asyik muka korangggg je..hahahaha)

5) Bawah gambar tu buat entry ringkas pasal gambar suami dan anak korang tu, mungkin boleh bagitau kenapa gambar tu ko rasa cool dan menarik sangat dimata ko (itu contoh ye). Nak merepek pun boleh, tapi jangan la panjang sangat.

6) Jangan lupa paste link entry giveaway korang tu di ruang komen entry ini, kalau lupa tak dapek den nak nolong..gahaha

7) First Giveaway aku ni akan bermula pada 15 Januari 2014 sampai 15 Februari 2014.

8) Sila baca syarat penyertaan betul-betul, tak lengkap kalu, reject la jawabnya. Sebarang surat menyurat, whatsapp, sms, kolling-kolling tidak akan dilayan (paling muka ke tepi) kahkah..hoihhh garang sangat ni. Boleh je nak tanya apa-apa, komen je kat sini, nanti aku jawabkan, nak email pun boleh, nak whatsapp pun boleh, saya tak garang, baik je..huhu

9) 3 orang pemenang dengan gambar paling cool dan menarik sahaja akan dapat hadiah ini



airiell wif aidil
a.k.a daddy cayang-cayang :)

airiell kalo bab poyo dlm keta no.1! siyes... kalo dady pakai spek, dia pun cewi nak pakai jugak..kalo pakai yg besaq, kompom2 jatuh..pastu mummy dia kena jd tukang pegang kt blakang!airiell?dia control macho ja..mak dia yg lenguh tgn hoi!

rasanya pic ni plg cool n sempoi..biar xensem..asalkan macho..eh tetiba..kehkehkeh..
ok tuan penaja GA?hehehe...

ada 3 bijik frame sedang berentap cr pemenang yg "LUCK"

kalo rin, ko pilih aku..bg la yg frame merah tu kt aku..kuikuikui...

mlm ni aku wat sujud sejadah..doa2 moga allah buka pintu hati ko bg ko plh pic ni jd pemenang..huhu

:p





3 comments:

  1. machonyaa...hahaha...gud luck sis.. :)

    ReplyDelete
  2. haha over tau siap nk semayang bagai, amboih airiell kemain ko yeh, feeling abis. goodluck yang

    ReplyDelete
  3. gud luck..
    hihihi...macho abis dak airell tuh.. :)

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers