TABUNG ANAK

Tuesday, May 6, 2014

PORTABLE CARSEAT MURAH

ni carseat lama airiell..beli kt carefour dulu-dulu..harga rm120 kalo tak salah..memang cikanis jenis beli murah-murah jek!best pakai carseat ni walaupun murah, tapi lama2 pakai rasa bosan..hehehe..sebabnya..kejap angkut ke depan, kejap angkut ke belakang!dgn sekarang airiell dah besor gajah ni..lain peelnyaaa.....dok kejap ok..lama2 mula la dia melalak!ukak, ukak,  bila mummy dia wat tak tau..dia cakap BUKAKKKKK!!!!!hehehe..xdapek r nak nolong!selagi tak sampai destinasi mummy takkan bukak la syg....bahaya...

airiell memang agak rimas, lemas, lama dok kt carseat ni..maybe sebab dia rasa tak bebas kot...so skg kan kalo kat Fb mesti byk jumpa pic portable carseat ni kan...cikanis beli untuk airiell 1, airiell pakai memang nampak dia selesa..dah tak merengek suruh kita bukak!dia rasa bebas "free" bila pasang portable carseat ni..cikanis rs, airiell rs mcm pakai seatbelt je kot!dia pun rasa mcm org besar2 je dok kt seat keta...bebas tapi berikat!kihkihkih...terkawal!

skg xyah susah2 cr kat mana jual murah2..cikanis ada jual murah2..hehehe....bila airiell syok pakai, mummy dia pun syok nak menjuai..gitu......

PORTABLE CARSEAT
(PRE-ORDER SEHINGGA 9 MEI 2014)

RM55 JA

POSTAGE 
SEMENANJUNG RM9 (prepaid pos laju&airpark)
SABAH&SARAWAK RM15 (prepaid pos laju&airpark)


ada macam2 warna..tapi kadang masa nak pi amek stok warna yang korang order tak dak!so boleh la bg 2-3 pilihan warna...pada yg tak cerewet untuk cikanis pilihkan warna pun takde masalah..just bagitau utk boy or girl.. or nak yg unisex!

WARNA YANG ADA

-MERAH
-BIRU
-BURBERRY
-HITAM PUTIH

sapa nak cepat2 PM cikanis ye..sbb carseat ni selalunya cepat gila abis!pastu nak tunggu suplier restok 2-3 bulan...so beli awal pun xpe..benda tak basi!huhu




ni macam airiell punya..





LIKE PAGE : BINTANG COMEY



iklan:



ERGO  (fake) RM95 SAHAJA...



12 comments:

  1. ati tu pun nak beli tpi tgk keadaan aisya dlm keta mmg x bli dulu kot...huhu..mau dia ngamuk kena pkai ni...

    ReplyDelete
  2. alamak..ank saya pon dah start taknak duduk dlm carseat dia..maybe kena guna portable carseat ni kot..

    ReplyDelete
  3. Dh lm x bdua je dgn arissa g mn2. So ak rs priority nk beli bnd alah ni kt bwh sikit. Huhu. Teringin weh tgk. Hahaha.

    ReplyDelete
  4. boleh ag x sy nk beli walaupon da abis tempoh? sy bru bace ni.......

    ReplyDelete
  5. Salam, mcm berkenan ajer... nak order mcm mner?

    ReplyDelete
    Replies
    1. wasap leh..013-2370658 pm kt fb leh..

      Delete
  6. Nak tanya.. yang aireill duduk tu sama ke dwngan yang bawah tu.. nampak lebih tebal je...

    ReplyDelete
  7. Ada lg x sy nk mcm yg mcm airiell pnya..

    ReplyDelete
  8. Ada lg x sy nk mcm yg mcm airiell pnya..

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers