TABUNG ANAK

Thursday, April 10, 2014

airiell dan taska al-fatih



hye korg!

lama gila rasanya tak hapdet blog!

sejak peknen ni mood siyes kelaut bedah!

cikanis dah tak berapa mabuk kepayang dah skg..kadang dalam semingu ada je sekali pening plus muntah! selain tu sihat cergas cerdas alhamdulillah...

baby dalam perut pun ok..dah 3 kali gi cekap..berat mumynya tak naik-naik..huhu

tapi perut nampak gayanya tengah membesar dengan jayanya..


okey..nak cite psl abang adik baby lak..rasanya macam dah lama gila tak tepek story pasal airiell kan...ada yang rindu kat abg long airiell tak?hehhee

airiell sekarang dah tak duduk dengan "mak" dia..sbb mak airiell dah keje kat taska..nak cari duit tambahan..makanya sekarang airiell pun duduk taska..ikut mak dia..hahaha..taska al-fatih kat bukit mahkota tu..tapi yang jaga airiell teacher lain..mak airiell kena jaga baby..takpelah..asalkan duduk dalams atu rumah atau taska gak..so mak airiell still boleh tengok2 kan airiell..taska al-fatih ni mahal jugak..tapi mengenangkan nak hantar ke taska ku perlukan sepenuh keeorcyaan dan keyakinan..maka ku hantar ke taska yang mak airiell jaga..huhu..masuk arini dah hampir sebulan 10 hari airiell dok taska! nampak airiell enjoy..banyak aktiviti..teacher2 pun puji sebab diorang kata airiell antara yang petan bercakap..banyak cakap dan berdikari..alhamdulillah...





okey ni je nak cerita..haha....bubyeeeee!!!




5 comments:

  1. eh best la untung la airiell..

    ReplyDelete
  2. oi tu basuh keta ka tu.
    heheheh.
    comey :)

    ReplyDelete
  3. nmpk abang2 dah airiell....waaa..rajin basuh beskal ek..heh

    ReplyDelete
  4. kalau ada mak dia, ok lah... boleh tengok2kan....
    nasib airiell

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers