TABUNG ANAK

Thursday, April 24, 2014

membesar dengan jayanya

pejam celik, pejam celik...eh bulan depan nak 2 tahun dah anak bertuah tuah tuah nih..hahahaha
ko tgk berapa banyak bertuah..maka sgt bertuah la ini anak!
tukang penyejut ati mumy dady dia, tukang perangat hati mumy dady pun dia jugak!
tukang sepahkan umah dia lah..tukang hancurkan dan rosakkan brg dlm umah ni pun dia jugak!
tukang penghibur duka lara kami pun dia jugak!
tgk pic bwh tu dhla..psl kasut tu dh xlarat nak larang..berbuih dh mulut..lantak ko la nak..nati mumy mop lantai..

 abg aji kalut ni nak pi mesejid!lambat pulak arini..aihhhhh..
sampai nk terlondeh kain2 plekat abg aji..

ko tengok..periuk nasik mak dia memang antara menan kesukaan dia..
menan yg belungok dalam bilik dia haremmmm nak pandang!
periuk sudu blanga jugak pebret dia...   @___@


minum susu memang mcm tuan besaqqqq
bg susu ja..nak "bambam"
tu la istilah bambam dia..bantal kt sofa kena gitu..pastu 1 sofa tu dia konker

 tidoq mcm anak kanggaro...
peluk bff dia aka daddy!
mummy jd mangsa kena drive..sebab dua2 hero ngantok!
bila tidoq ceni tgk muka dia..
alahai ciannya budak comey ceni kena mrh td dgn mummy...huhu



dr atas suma gambaq abg airiell je kan
ni nak tayang pic mummy dgn adik baby lak
dah 4 bulan skg..alhamdulillah..
perut kompomla makin maju kedepan!

tak sabaq nak tunggu perut 6 bulan
nak pi scan..ballerina ka otomen ka..kehkehkeh


2 comments:

  1. gambar pak aji tu memang... sangat aji-aji...

    eh cepat nya dah 4 bulan.kang tup tup dah bersalin.. alahai cepatnya masa kan.tapi bagusla, tak sabar nak jalan balik!

    ReplyDelete
  2. Assalamualaikum, saya blogwalking kat sini. Jemput datang ke blog saya http://ibu2ahmad.blogspot.com n saya follow sini, kalau sudi follow la saya balik yer...

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers