TABUNG ANAK

Friday, May 30, 2014

BERITA BAIK : REZEKI

alhamdulillah..alhamdulillah..alhamdulillah

tak tau nak ungkap apa lagi..gembira sgt2 hati ni..

apakah?nati i cerita..sekarang baru 1st step..tgu next step..lepas semua setel..i cerita ye..hehehe

cukupla sekarang korang tau cikanis happy sgt2..tahap lepas tau, air mata mengalir tak nak benti..
tak sangka..

syukurrrrrr :)

lepas banyak sgt halangan, banyak dgt dugaan.. sampai kami laki bini putus asa dan mls dah nk fikir hal ni..
mula2 memang saited beno..mcm2 dah angan2 nih..sekali itu ini masalah..dan akhirnya kami pasrah dengan cubaan terakhir.. cikdil memang dah taknak amek port dah..dia kata dia frust..ok cikanis kata "meh ayg lak try setel".. i amek part nk setel mendalah nih..dan kata ni last cubaan kita abg..if takde rezeki...namanya bukanlah rezeki..dan mungkin rezeki pada yang lain....dan akhirnya... akhirnya dapat berita gembira pagi nih...tak sangka!!!! lapairmata.. -___-

dan bermulalah episod angan2 mak jenin! mulalah nak start berangan dari pagi sampai malam, dari malam sampai pagi..kompom laki aku start nk muntah nati kalo baca wasap bini dia nati..sbb bini dia ni, kalo saited terlebih angan2 tinggi, suma dia wasap gitau itu ini..padahal benda belum pasti! mcm awal2 dululah..padahal apa pun blom tau,,tu yg jd frust nak mampoih tuh...tapi start pg td mulalah blk penyakit angan2 nih..kehkehkeh

takpa..sabar2...hampir setengah taun dah aku sabar untuk dengar berita nih...

rezeki kami sekeluarga
rezeki airiell
rezeki adik baby

kita bina idup bahgia bersama walaupun hanya dengan sekadar apa yang ada, apa yang mampu..

insyallah...skg baru 3 taun kawin...org kata baru blajar berjalan.. rezeki untuk 10 tahun, 20 tahun 30 tahun akan datang kita belum tau kan..tapi yang pasti kita semua mahukan yang lebih dr yang ada skg..apapun suma kita kena usaha..tak leh goyang kaki, golek badan ja.. sama2 kita berusaha ubah selangkah demi selangkah kehidupan kita.. biarlah bermula dari bawah..apadahal..yang penting kita usaha dan percaya rezeki itu ada.. :) 

semoga semuanya dipermudahkan..insyallah...

ni pic ms besday airiell...OMK xupdate2 lg psl besday airiell kan..nati cikanis update ye..

nak selit cerita makyong..dah 23w..cepatkahhhh 28w...mummy tak sabar nak skodeng adik baby... :)



notakukukaki : rasa2 baby apa?




5 comments:

  1. Wehhh.aku lak saiteddd.apa tuuu.nk tauuu.

    ReplyDelete
  2. suprise betul entry ni :) x sabar nak tau jugak..

    semoga dipermudahkan semuanya :)

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah.. syukur nikmat allah

    tapi apa tu? suspen je.. dapat beli rumah eh?

    ReplyDelete
  4. seusia dengan perkahwinan kami..walau apa pon bendanye..semoga rezeki menyebelahimu..

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers