TABUNG ANAK

Friday, May 23, 2014

ROMPER BABY MURAH

aaa..romper murah2 ja...

RM29 

1 pek ada 5 helai baju

lengan panjang ada, lengan pendek ada, tak dak lengan pun ada!!!

tapi corak tak boleh pilih...
cikanis akan pilih..kompom suma yang dipilih cun-cun saja
kompom comey lah..

cuma bagitau nak utk baby boy atau girl

dan nak saiz berapa bulan

senang je kan...





ni pulak baby pant
comey sangat...
kat bontot ada katon2

harga???

RM40

1 pek ada 5... 

sama jugak syarat-syaratnya

design tak boleh pilih

cuma bagitau untuk baby boy atau girl
dan bagitau nak saiz berapa bulan



tapi ni pre  order ye

bukan ready stock

leh order je dari sekarang hingga 6.6.14 

bayaran paling last 6.6.14 pukul 3 petang!

barang akan diambil pada 7.6.14

pengeposan 11-14.6.14

kalau berminat jangan komen saja..sebab cikanis susah nk cari korang kalau korang tgl komen ckp berminat nak beli je..so korang leh like page cikanis..tu ada kat sebelah kanan..ce tengok..

tak pun PM/whatsapp

013-2370658 (anis)

6 comments:

  1. salam....
    ni harga skali ngan kos pos ke?or kos pos lain2?
    saya baru terbaca blog ni...kalu nak order untuk baby boy nak yang rompers long n short sleeve boley ke cmpur? cara bayaran cmne?terima kasih kalau sudi jawab...

    ReplyDelete
    Replies
    1. tak termasuk pos..sis pm dkt fb/page sy ye...sng nak deal..atau wasap 013-2370658 (anis) :)

      Delete
  2. assalamualaikum sis
    ape nama fb sis?

    ReplyDelete
  3. salam..romper tu ada yang ready stock tak?

    ReplyDelete
  4. Assalam sis...ada lagi x? Cmner nk oder...

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers