TABUNG ANAK

Wednesday, May 28, 2014

SINGLE SLIDE MURAH


ok ni bukan entry nak menjual
tapi entry nak membeli
kehkehkeh


dah lama nak beli
tapi bukan kepentingan lagi
so leh pejam mata wat lek wat peace dulu

dekat setahun lebih gak wat lek wat peace!
sekarang rasa macam nak beli!!!
tak suka tau perasaan ni datang
sebab perasaan ni leh wat tuan badan terketaq-ketaq
nak sekarang jugak!gitu

kesian tengok airiell dok buat slide pakai bantal sofa
belum apa2, bantal yang melurut jatuh  dulu

saja je kan ko airiell menagih simpati mummy la tuh

dah ushar2 cari..kt mudah paling murah RM140

kalo leh nak murahhhhh lagi

dah bagitau cildil

dia luluskan..tapi katanya tunggu lepas raya..sekarang duit nak diperuntukan untuk raya pulak katanya..

penyakit tak sabar harus lahhhh ada kan..

ehhhh...korang takde ke yang nak jual seken murah2?rm60 ke..rm50 ke..hahahahaha

kalo ada, siyes nih..rojer la cikanis...

nak single slide ceni je..

memandangkan umah kami banglo pat tingkat..

jln spoloh langkah dah sampai dapoq

jalan lima langkah dah sampai bilik!


3 comments:

  1. KAKMI ADA ANIS..BAGI KAKMI MEMULA JE..SO TAKYAH LA BELI..RASA NAK MAIN SLIDE GI JE KIDSZOONA MEMANA...

    ReplyDelete
  2. Dulu aku pun pernah nak beli. Tapi pikirkan umah aku sekangkang kera je so aku abaikan je la. Bak kata kak mi,mainnya kejap je.pastu tersadai.huhuhu

    ReplyDelete
  3. best juga kan gelongsor tu..cuma takut mainnye kejap jek..

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers