TABUNG ANAK

Wednesday, June 18, 2014

JUALAN GUDANG OKBB 2014



wahhhh..teruja i
tgk review kt google xbyk 
tp dpt byk info yang hampir serupa..mcm berbaloi gak!

selain pureen cikanis mang suka okbb..sbb harga mampu beli!
baju jenama anakku leh kira bapa pasang je airiell ada..tupun sbb sale je beli..
tak kuasa mak nak beli seluar rm20, baju rm20..sepasang rm40 ! pitam.. -___-

cikanis mang suka beli sepasang harga rm10..hahahaha
paling mahal 12, 13 ja sepasang..
mang tak suka nak beli seluar harga lain, baju harga lain..bila campur harga ahhhh xlogik!
budak kecik xyah mahai2...setakat baju dok umah pakai je murah2...
selagi kain elok, xpanas, xkeras, xkejongggg.ok la..

baju airiell newborn mang kebanyakan suma okbb..kehkehkeh
sebab murahhhhhh

okbb ada gak yg mahal..tp pilihan di tangan kita kan...rasa nak amek yg rm10 amekla..rasa nak amek yg rm19.90 pun amekla..takde sapa nak marah....

dan rezeki adik baby lak kali ni..ada jualan gudang okbb...

mohla kita serbu daddy...

adik baby ada lg skit je brg kena beli..wat tambahan je..

takkan la anak no 2 suma nk pakai bekas2 abg je..

kesian dia..kelahiran dia harus gak dirai..

siyes tak suka dengan ayat org slalu cakap..
 "adik pakai je abg/kakak punya..xyah beli dah..semua dah ada.."
ni pendapat dan padnangan aku je..org lain punya pendapat xtau la..

erm ye la suma dah ada...tp beli la selai 2 lai wat tambahan untuk dia..
takkan nasib adik pakai bekas2 jek! setakat baju rm10 tu alahai takkan nak berkira untuk anak sendiri kan..

tapi mcm stroler, carseat bagai tuh dah memang dah..pakai selagi tak lingkup..pakai sampai anak no 12!
takkan ku beli setiap anak 1...benda mcm tu beli sekali untuk semua anak..
cuma nasib si sulung la untung sbb perasmi...kehkehkeh..

brg adik byk gak dah borong masa babyfair kt mid aritu..tp tak hapdet kt blog pun kan..
hahaha...bukan taknak..cuma haishhh mood nk bebrlog skg mcm hape jek!huhuhu
kalo dulu masa peknen airiell, asal beli, susun brg, amek gambar, esok hapdet..asal beli, hapdet wta laporan semasa...kehkehkeh

barang adik nati kita hapdet langsam je la....kehkehkeh


4 comments:

  1. setakat ni plg best pureen. betul2 murah. yg lain mcm mahal juga.

    ReplyDelete
  2. ok baby tak pernah terjah...tp tarikh tu nak lek kmpg la plak...huhu

    ReplyDelete
  3. Okbb ni umo aieriel arissa ni ad ke? Okbb ni mana satu anis. Xboleh cam. Huhuhuhu. Assign tau la cap tesco. HakHakHak. Aku pun xd nyer nak beli seluar rege lain baju rege lain. Tak kose. Mahei!

    ReplyDelete
  4. Agreed, Setiap kelahiran pun perlu di rai. Mak aku pun x berkenan sangat klu dok bagi cucu2 dia bekas abg kakak, mesti kena ada jugak baju baru untuk si adik :)

    OKBB mmg OK. berbaloi sangat klu nak memborong.

    Entry Review jangan dilupakan :D

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers