TABUNG ANAK

Thursday, June 12, 2014

SKIP HOP BAG MURAH


yezza...SKIP HOP BAG MURAH2....lailailai

SKIP HOP BAG MURAH : RM19 SAHAJA

nak murah lagi beli 5 keatas... dpt diskon sikit lagi..

kalo beli satu pun ni dah kira harga murah ye...

konsepnya dah bg diskon sebelum customer mintak..gitu..hehehehe

tak percaya?tgk la kt tempat lain jual berapa..

sila jgn mintak diskon lagi..penjual ni dahla baik hati..last2 gigit jari..kehkehkeh


pic atas ni je ready stock sj2 amek..
tapi sekarang tinggal frog jek..ada yg nak ke?leh bg harga kasih syg..pm ye..






tapi ni pre  order ye

bukan ready stock 

leh order je dari sekarang hingga 4.7.14 

bayaran paling last 4.7.14 pukul 3 petang!

barang akan diambil pada 5.7.14

pengeposan secara berperingkat  9-12.7.14

kalau berminat jangan komen saja..sebab cikanis susah nk cari korang kalau korang tgl komen ckp berminat nak beli je..so korang leh like page cikanis..tu ada kat sebelah kanan..ce tengok..

tak pun PM/whatsapp/wechat

013-2370658 (anis)

fb page : Bintang Comey

No comments:

Post a Comment

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers