TABUNG ANAK

Thursday, July 24, 2014

23 JULAI 2014 : 3 TAHUN SUDAH !!!!


kad DIY sendiri..tak main la beli-beli..hehehe

alhamdulillah..3 tahun sudah..
macam2 kami lalui dalam tempoh 3 tahun
macam2 yang mengajar kami lebih menghargai dan menghormati!
lebih menyayangi dan mengasihi!

alhamdulillah 23july2011-23july2014 doakan hingga ke jannah juga!

hadiah???

takde seprise pun!
sebab sebelum anni cikanis sendiri dah beli hadiah pastu claim....hahahahaha

akhirnya dpt dwi funtion beg ni..ku suka..

walaupun rupa tak berapa lawa
tapi funtion dia memukau jiwa raga makyong rempit nih

sng nak pakai masa rempit2 pi keja
kalo guna handbag besa kena ltk kt tgh..moto laki i takdak raga..moto mudamudi...
bukan rxz..tp fz..hehehe

sejak perut dah besaq..mang tak selesa dan sakit perut kalo ltk henbag kt tgh2..
so sekarang sgt2 perlukan bagpack!
pastu nak gak bergaya2 pi keja..takkan nk pakai beg sekolah
so cari handbag 2 funtion ceni..
yang lawa2 semuanya mahai2
ni tak mahai mana..
mampu poket..
beli lak masa warehouse sale metrojaya kt picc
kompom 70% less.. :)






tq abg...suka sgt!!!!

adiah untuk laki?
cikanis bg 3 lai tsirt buat pakai raya..hehehehe
pastu glove motor jek..

tahun ni masing2 hadiah simple2
celeb pun biasa2 je..
sebab nak raya lagi, nak saving untuk adik baby lagi..
ala kadar je..
asalkan kami gembira di hari bahagia
ecehhhhh..hahaha



23july jugak besday asben...
malamtu celeb kt umah ja..takpi mana2 pun
kek pun takdak..yang ada?



aiskrim ja sebagai peganti kek..hehehe
lgpun asben tak suka kek..beli pun dia xmkn..
aiskrim mmg pebret dia..

26 tahun sudah..
selamat menyambut hari tua sedunia abg 


 dengan BF kecik+comey

 semalam berbuka dekat kedai apa paradise ntah kt teras jernang bangi..
cikanis teringin nak makan charkoteow..
google ada review kata kt situ sedap..
lgpun mmg dkt dgn rumah

sedap sgt..airiell pun suka..byk kali tambah dkt pingan dia..

oder nasi grg kg jugak..sedap..
airiell lps mkn koteow, mkn nasi lak
betul2 berselera airiell semalam
tak rugi bawak mkn lua..hehehehe

ni charkoteow dia
amek yg special
rm6 sahaja
udang n koteow banyak gila..puas hati..sedappppppppp
teringat lagi..rasa mcm nak pi mkn lagi arini..kehkehkeh

last pic kami!!!!
doakan kebahgiaan kami hingga syurga jannah ye..

abg, terima kasih untuk segalanya
ayg syg abg, airiell dan adik baby
dah banyak benda kita tempuh untuk 3 tahun ni..
dan jauh lagi perjalanan kita
yang pasti takkan terlepas dari onak duri, ujian dan dugaan
moga kita sama2 beringat..sama2 sabar, sama2 berusaha demi keluarga kita

love forever :)



3 comments:

  1. kuey teow tu buat daku terliur la anis....hehehe..eniwey happy anniversary yg ke 3 tahun yeh....semoga kekal berbahagia hingga ke jannah...Amin...:)

    ReplyDelete
  2. Happy anniversary..semoga bahagia sampai ke syurga with beloved kids..tgk char kuew teow tu rndu giler nk mkn..huhu..

    ReplyDelete
  3. happy anniversary, kejap je masa berlalu kan..

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers