TABUNG ANAK

Wednesday, July 2, 2014

SCAN 3D/4D ADIK BABY

Sabtu lepas cikanis pergi scan adik baby!

saited dok menghitung hari jek .. tak sabaq nak tunggu sabtu katanya!

saited nak scan dan nak menyoping sekali..

ekceli mang tak kisah baby apa!

cuma saited nak tau jantina untuk senang nak menyoping..takdela dok amek kaler selamat jaaa....

mak dia ni pencinta pink!xleh tgk pink..bila xtau jantina dok nak amek pink! bukan mengharap anak gegel..cuma obses tengok baju gegel..comey..boleh sawan! sapa yang tak sawan baju2 gegel tu cikanis tak taula..tapi cikanis mang leh sawannn lah tgk baju baby girl nih..comeyyy..

lepas scan, dh tau jantina...maka leh soping tanpa was-was..

oh ok berbalik kisah scan..

cikanis pi scan kat puchong.. sebab dia wat ari cuti dan harga mampu bayar!hehehehe

paln asal nak scan kt klinik kat area umah cikanis, tp klinik tu wat hari kerja dan masa kerja ja..malam tak dak..cikdil susah nak amek cuti..kalo cuti lebih2 kena potong gaji lg..

maka cari plan B..pi klinik sofea kt puchong..kalo google ada gak bloger lain review!

masa pi masya allahhhhhh...org ramai..jenuh gak tunggu turn..walaupun rasa dh pi awai pagi dhtu..
org Q mcm klinik nadir gak..semua mak2 yong nak scan baby!

mana tak ramai, takyah booking..senang kan..walk in jek!harga murah...




RM80 SAHAJA!!!!
masa scan adik baby melintang..muka tak nampak! jenuh mummy kalih sana, kalih sini..
baby takmo ginjak..

memandangkan scan 3d/4d ni tak nampak muka adik baby..so doc tak buat pun video 3d/4d tuh..dia soh dtg nexwek kalo nak wat lg..dan sesi kali ni just bayar RM50 sahaja..
kalau datang nexwek nampak muka adik baby bayar lagi RM30..kalo tak nampak gak..tak yah bayar!

tapi ms airiell dulu lg best FOC terus..org tu takpuas hati sbb muka airiell nampak tak jelas...


ikut dari penerangan doc tuh
kiri kanan tu paha baby
yang tengah bonjot tu bebird adik baby..hehehehe..nampak tak???

adik baby malu tayang muka...tapi tak malu tayang "bebird"..hahahaha
masa scan kt KK pun doc ckp laki, ni scan 3d lg jelas la rupa paras bebird nya..
alhamdulillah...

dpt sorg lg bakal imam...insyallahhhh...
abg airiell ada geng la nati..
abisla umah jadi kapal karam!kahkahkah

lepas sah je jantina baby, cikanis terus terjah warehouse okbb kt puchong..dkt je..seminit sampai..hehehe..
next entry : warehouse OKBB 2014

notakukukaki: dulu kenan cotton bellerina sebab kiut sgt corak n kaler..ni dh sah jantina..takkanlahhhh bellrina pulak kan..so pening pulok pikiaq nak corak apa!

5 comments:

  1. ayu pun nak scan 3d adik baby sabtu ni...tak sabar nak kompom gender...hehehe...skrg ni ayu buy asyiklah baju warna putih,oren,kuning jer....

    ReplyDelete
  2. murahnya... sblm ni scan 3d/4d dapat rm100..

    ReplyDelete
  3. Murahla ek scan kat situ.kat jezzlyn pn da rm120.

    ReplyDelete
  4. Anis..kita dlu start Ammar memang g scan sana je...sebab murah n doc baik..

    ReplyDelete
  5. 3d 4d scan malaysia terima kasih banyak atas testimonial ye , boleh refer www.3d-4d-scan-malaysia.com atau www.bayi-ibu.com/3d-4d-scan-malaysia untuk latest package ye ... kalau tidak jumpa muka baby FREE , jantina tak nampak free untuk 22minggu keatas , REFUND kalau jantina salah .. guarantee services ye ... 2d detail scan , 5d scan>> HDlive juga available di ampang , ada 8 lokasi di klang valley termasuk ampang , cheras, seri kembangan , kota damansara/sungai buloh , puchong , klang , bangi , shah alam boleh refer kat facebook untuk latest update sonographer bertugas termasuk miss jezzlyn, miss celynn, miss shanice , miss ada , miss irene di facebook >> https://goo.gl/53vyFG ... cuba klik link ni ye.. sebarang masalah semasa booking online sila sms 0176202933/0164383366 (SMS sahaja) , book sahaja bayar semua lepas scan.

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers