TABUNG ANAK

Tuesday, August 26, 2014

SET SARUNG TILAM ADIK BABY


ni namanya abg airiell yg hoverrrr
suma brg2 adik dialah perasmi 
ni siap pgl mummy.."mummy peace, peace!!!"
-suruh amek gambaq dia lahhh-

mummy baru nk snap pic kain sarung tilam adik baby
tuptup dia mai duduk laju-laju
sabo ye dik...
abg airiell memang gitu!

kain beli kt nilai 3 jek!
mulanya dulu nk beli on9..belerina sgt!dah scan bebird yg kt dlm..maka belerina terkubur ..hahahaha
kalo dh bebird mls lah nk beli on9..sbb kt kedai2 biasa pun byk corak comey2..
maka mummy blk keje laju-laju pi nilai 3
umah kami dengan nilai 3 sekentut ja..
3-4minit sampai..sempadan ja! soping barang dapoq pun kt nilai aje..lg dekat pekan nilai dr pekan bangi..

kain cotton ni semeter RM15
bidang 90
beli 3 meter
ok ngam!



alhamdulillah...
hasil kerja tangan tok umi...
maka dah terhasil sarung tilam yang kiut lagi miut ini
renda ijau tu mama mira yg belikan..
sebab mummy beli kain corak je semata..xbeli dh kain untuk gedot-gedot tuh!

kaler sambut adik ni lebih ke biru + hijau

masa airiell merah + putih

comey!!!suka sgt..kaler dia sgt meriah kan?

eh tq jugak pd etty tlg belikan tilam ni.. murah je etty blikan dkt melaka..rm30-40 ntah..
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-

baru perasan adik baby takde bantal karipap
bantal abg airiell tak tau lah ada bg ke tak kt mak ritu
maka cikanis oder bantal karipap dkt kwn blog aka kak kabu
fb page : Kekabu Online Dot Com <--- klik="" link="" ni="" p="" ye="">

murah weh bantal karipap isi kabu RM13! 
kalo tgk kan manjaku isi fibre pun rm15-20..gila bapak mahai kan..
sbbtu tak beli kat manjaku..sebab tak berbaloi

meh kita beli bantal dan tilam kabu dgn kak kabu ni!

pastu beli pulak bantal petak 2 bijik..2 bijik RM15 kot..adoi lupa pulak..
sawan gak aku bila tgk bantal kabu murah2 ni..padahal bantal petak dah ada tu 2 bijik!

dan paling best, ada pulak kain corak dan kaler yang sama mcm kain adik baby..
lagilah laju-laju ku order!


ni contoh bantal karipap keluaran kak kabu

ni la set tilamm kabu dr kekabu dot com yg sama sebijik sejibon kainnye nye dgn adik baby kan!

ok i is xsabar nk tggu bantal adik baby sampai!


KANDUNGAN

ALHAMDULILLAH..
cikanis dah 36w harini
semalam jumpa pakar untuk cek scar czer 
pakar cakap semua ok!
adik baby pun dah turun..
tgu masa ja sekarang...
sampai masa adik baby pun keluar..
kalo ikut abg airiell 38w selamatlah beranak
adik baby ni xtau la brp w dia nak keluar
doakan urusan melahirkan adik baby dipermudahkan
doakan juga cikanis dpt vbac kali ni!
amin!!!!

2 comments:

  1. kak nak order bantal karipap 10 biji blh dapat berapa

    ReplyDelete
  2. kak nak order bantal karipap 10 biji blh dapat berapa

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers