TABUNG ANAK

Friday, April 24, 2015

MAK TANGAN SOTONG


hehehe...
suka tgk pic ni..sapa la yg buat...
mmg 100% setuju dgn pic nih..

rutin aku sabtu ahad ceni..

kalo dok rumah mmg tangan serupa sotong kurita...
sambil basuh pgn, smbil goreng ikan..alih2 ikan..
sebelum mandi tanak bubur anak, goreng ayam buka api slow..
sambil mandi cuci2 tandas..

basuh baju,
kemas dapur..

kemas rumah, sambil2 acah anak2..

iron baju, lipat baju, simpan baju

teringat sampah penuh, kang ulat pulak kt dapur..
pi amik buang sampah (kalo rajin)..kalo mls ltk dpn je..kang esok laki buangkan..hehehe

buatkan air kt laki..anak ngs nk nenen..tgh nenen si abg lak nk susu..bgn lak lari ke dpur buat susu si abg.. sambung blk nenen..

teringat pulak ada lg keje tak setel..baju basuh td xsidai lg..pi sidai baju lak..

si adik lak uwek2 huwaaaa...dodoikan adik..abg pulak tjaga..tgn kanan dodoi adik..tgn kiri dodoi abg lak..

mmg dr celik mata sampai nk pejam mata..memang mak kena jadi tgn sotong..bahahaha..

alhamdulillah wpun tgn mak kena jd sotong..tp rs bahagia..semua buat ikhlas kerana allah..kerana anak & suami...



tata

5 comments:

  1. selagi nama nye seorang mak dan isteri selagi tulah tak abis kerja kan

    ReplyDelete
  2. time anak dara je masa free sesangat hihu

    ReplyDelete
  3. Assalam ros,
    itula yang dikatakan supermon kan3
    tapi iols bab basuh baju alhamdulillah hubyy punya job he3

    ReplyDelete
  4. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete
  5. Saya pun ada guna imej ni dok bebel dlm blog, hihi...
    tp dah nama suri rumah, kita la queen dalam rumah tu..
    queen utk semua kerja, huhuhu

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers