TABUNG ANAK

Friday, May 22, 2015

familyday gojes :GBSB PART 1






-POTLUCK-

Acara family day kami dimulakan dengan potluck!semua makanan sedap2!



aznor yang kuat jemah!tengok muncung tuh?bukti mak jemah...hahahahaha



time siap ada hujan renyai2..anak2 mandi macam tak dak apa2 hal..depa lagi syiokkk la...


- BIRTHDAY PARTY ANAK GOJES , BBQ, LUCKY DRAW & TUKAR HADIAH-




TQ achiek anis & erina sponser kek utk malam tuh!
anak aku suka gila kek robocarpoli tuh!



mak-mak gojes kalot susun hadiah
banyak gila..mcm2 hadiah ada tuh..








menu kami malam tu...mcm2..

si airiell dr awal dtg nmpk keke mulut dok bzikir nak kek, nak ke..
xkn nk ptg dulu..kek tu bukan mak hang beli..bahahaha

tiba masa potong kek..berebut pulak pisau dengan afiq anak ciknaa..
airiell ckp "tak boleh, airiell punya'"..
lawak oit..tu mak dia gelak sampai camtu sekali..tak senonoh dha tongok mak hang gelak camtu aiirlel..

gambar family
arash dlm ssc memanjang tidoq ja

i ols dpt hadiah tukar2 dari mak mimi..hadiah apa dapat??nati i ols wat entry pasai hadiah pulekkkk
tq mak mimi!


-ACARA BERGAMBAR-

haha ni win..suma anak gojes nangis..arash relax je lena dibuai mimpi

anak dara pingitan!

2 je kumbang????hahaha..ommeyyyy




- GAMES-
GAME 1 : KOTAK BERACUN
mangsa 1st aznor setelah diperdajal suami sendiri..kihkihkih





GAME 2 : BALING BOLA MASUK KAIN

amboiii sangat..laki sapa dua2 ni????hahahaha


kemahennn mak ko bg amanat ye asyraf???

pemenang game ni ialah. ... AIRIELL!!!!
dapat hamper..best!



cian incess..nagis jatuh kena rempuh..hehehe..

ni pun sama..airies kena rempuh jugak kot..hehe..lawak


GAME 3 : TIUP BELON SAMPAI PECAH

ni bukan pemenang!hahaha
laki rara tiup belon kemahenn beso tapi xpecah2..dia kata umie sabotaj dia..lawak rupanya laki rara!


GAME 4 : REBUT GULA-GULA



Airiell game ni dia dh xnk main..dia nk mandi kolam dah..mummy daddy pujuk pun xjln dh..dia ckp "tak nak, nati rosak gigi makan gula-gula'...hahaha..




KAMI MAK GOJES!!!

sayang korang semua..dari gojes kita bermula..dari gojes kita kenal antara kau, antara aku..antara dia..antara semua
dari gojes kita sama-sama gelak, dari gojes jugak kita sama-sama menangis satu ketika dulu.. suka duka pahit manis dengan gojes..alhamdulillah..gojes bertahan sampai skg..
sayang korang semua,..walaupun kita hanya kenal dari alam maya sahaja..aku harap ukhuwah yg kita bina kekal selamanya..maafkan aku andai ada salah dan silap sepanjang aku dalam gojes..


untuk ayah2 gojes, terima kasih banyak2 sebab sudi join dan izinkan isteri2 korang join family day ni..korang mmg ayah the best sbb sgt sporting join segala event dan game gojes..wahlal korang xkenal mak2 gojes..sepanjang family day, kalaulah ada anugerah bapa mithali..mmg susah nk cr sapa pemenang nya..sbb cikanis tgk spnjg family day semua ayah adalah ayah yg sangat bertanggungjawap, ayah yg sentiasa pegang, dukung & follow bontot anak korang..penuh sabar layan anak2..kalo ayah yg anak dia gegirl lglah..cikanis tgk mcm layan girlfriend dah..

tahniah ayah2 gojes!million thanx utk korang!!!! 



notakukukaki : untuk cerita sponser hadiah, sponser makanan, sponser macam2 next entry eh!


7 comments:

  1. Cantik gambar2 korang. Best dpt gathering . Lagi best mknan potluck yg bagai2 tu. Haha

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. Cantik gambar2 korang. Best dpt gathering . Lagi best mknan potluck yg bagai2 tu. Haha

    ReplyDelete
  3. :) terbaik korang.. xjemu aku nk gelak smpi kejang pipi.. hahahaha

    ReplyDelete
  4. waaaa bestnyaaaaaaaa!

    btw salam perkenalan :)

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers