TABUNG ANAK

Thursday, May 14, 2015

UPDATE : DEKO RUMAH COMEY


hye korang..ntah saka apa yang merasuk pun xtau...minggu ni je 3 entry up..pastu kompom senyap sunyi balik 3 bulan..hahahahaha..

alhamdulillah mcm korang dah tau..urusan pembelian rumah comey kami dah selesai..dah hampir 4 bulan rumah sewa jadi rumah kami.. atas nama..tp hakikatnya masih berhutang dengan bank!HEHEHE

dah beli lagil asuper saited nak hias rumah kan..tapi kami hias setakat yang mampu..
barang deko ada baru ada juga yg lam..yg baru bukan mahal-mahal..semua mampu beli je.. #bajetketat.. :p

cikanis kongsikan balik gambar ulang tayang..ni gambar2 lama..




SEBELUM



RUANG TAMU



 DAPUR







SELEPAS




WELCOME...
HOME SWEET HOME


RUANG TAMU






separuh dr wish list dah tercapai..
  WISHLIST RUMAH COMEY (klik utk baca)








DAPUR




dinding dapur maish kosong..tunggu tabung penuh ku serang kaison lg..pintu table top pun masih xpasang..tabung tak penuh2..hahaha





DISEBALIK TABIR







setakat ini sahaja dulu update deko rumah..sebab tabung dah nipis..tunggu tabung penuh, ada update terbaru nati cikanis post dkt blog ye...

bilik, tandas nati cikanis update ye..

notakukukaki : nak sofa baruuuuuuuuuuuuu...bilakah???



14 comments:

  1. seronok bula dapat hias rumah sendiri..

    ReplyDelete
  2. best kan dpt hias rumah...haish..ain pon x start2 lagi ni...

    ReplyDelete
  3. comey rumah anis. tahniah.

    skit2 kumpul ye.

    ReplyDelete
  4. berubah terus meletop..cantik la

    ReplyDelete
  5. nis bestkan duk rumah sendiri..nikmat tu tak tergambar

    ReplyDelete
  6. Pergh. Terus mcm kondo. Bestnya dah ada rumah sendiri.

    ReplyDelete
  7. Wahhh dh cantik umah anis....
    nnt update lg.

    ReplyDelete
  8. Wahhh dh cantik umah anis....
    nnt update lg.

    ReplyDelete
  9. Lega dh satu bab kan anis. Lpas ni mikir nk tmbh pape n deko je.. yg asas byk dh siap... pelan2 ade hikmah kan anis..chaiyukkkk

    ReplyDelete
  10. Aku tertarik lampu ko tu..l Waduh.. Bikin jiwa kaco Klu nengok.. Haha...
    Suke la umah ko... Ceria... Dapur tu pun cantek...

    Xsabar jgk la nk tggu laki aku beli rumah...

    ReplyDelete
  11. Bab2 rumah aku suka baca..heheh.. Tp nak cadangkan sumtin.. Ko kalau nak nampak umah ekslusip..pasang langsir tinggi paras ceiling.. Rasa dlm.3 meter guna kain.. Alaaa beli nagoya murah2.. Pastu pasang dabel..kat dalam nya pasang langsir jarang putih or warna ko suka..jgn beli bunga2..nampak crowded.. Okeh..aku bg pendapat peribadi ni jer tau.. Kot membantu.. :)

    ReplyDelete
  12. Assalam cikanis,
    Alhamdulillah
    santek rumah uols
    bior kecik senang kemas
    itu konsep iols he3

    ReplyDelete
  13. comeynye rumah.... lagi comey kalau ada penapis air COWay yg ada 4 suhu... hehehe..
    for more detail whatsapp me 0177953937 or visit page fb Hartini Mesra Coway

    ReplyDelete
  14. singgah sini tengok deko rumah...
    cantek..
    simple tapi menarik

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers