TABUNG ANAK

Monday, June 1, 2015

AIRIELL NUFAEL TURNING 3


Ya allah
Kau peliharalah anakku ini
Peliharalah hati ,jiwa & imannya
Kau jadikanlah dia anak yang soleh
Kau jadikanlah dia anak yang bijak & pandai
Kau jadikanlah dia insan yang sentiasa disayangi semua

Selamat hari lahir
Muhammad Airiell Nufael B. Muhammad Aidil


Selamat hari lahir sayangku,cinta hatiku,buah hatiku, intan payungku..harta dunia akhirat ku..

Duhai anak
Ada sebaris parut penuh 1001 cerita lahirnya kamu..Parut diperut mummy ibaratkan sebuah lukisan indah cerita kelahiranmu.. Tak kan terpadam dan tak kan hilang! Kalau parut tu sesuatu yg buruk sekalipun biarkanlah ia kekal selamanya..kerana parut itu punya kenangan yg sangatttt indah.. smile emoticon

Duhai anak
Kenangan detik melahirkanmu masih segar dalam ingatan mummy..rasa mcm semalam kejadian berlaku..sebaliknya sudah 3 tahun berlalu..

Duhai anak
Mummy daddy doakan moga kehidupanmu diberkati dan dirahmati allah selalu..moga kamu membesar menjadi anak yg soleh dan bertanggungjawap..jadilah manusia yang berguna pada semua..

Duhai anak
18 mei 2012 - 18 mei 2015..
Selamat hari lahir yang ke 3
Mummy syg abg airiell
Mmuuahhh



bagi meraikan besday boy, awal2 lagi cikanis dan asben amek cuti..sbb besday airiell jatuh hari isnin..
kami bawak dia pi kids paradise..rm20 henget jugak masuk..
pejam mata saja..demi nak gembirakan anak..setahun sekali ja mak ko xkedek nak..huhu

kemain suka dia main pasir tiruan ni..ingtkan mcm pasir sungai..tp lebih kepada mcm bijik kekacang.

abang "long" airiell..nati besar jaga adik-adik elok-elok ye..
andai mummy daddy dah tak ada..jangan abaikan adik-adik..


benda alah ni beli dengan aty..aty juai lps besday qaleef..cikanis la risik2 mtk dia juai brg2 besday qaleef memurah..sj je try2 risik..sbb fikir sah aty xkan guna lg..kalo taun depan party qaleef sah2 tema lain pulekkkk...hehehe

orang ltk cupcake comey2...daku ltk muffin kecik molek je..tupun beli kt giant muffin..hahaha

jajan wajib masa besday..walaupun xbaik utk kesihatan

saya seorang mummy yang rajin design, potong, tampal, pekkan comey..
syabas betey..hahahahaha




kes yg sedap dan pastikan murah dan halalannnn toyibban..
100% buatan org isla
homemade..area sri gombak je tokey kek ni..

ni kek span coklat 1kg.. RM40 je.. (harga xtermasuk kereta..kereta sendiri punya)

fakta : kereta atas kek tu sebenarnya kereta mainan airiell yg telah dirembat oleh mummynya..hahahaha

gambar kembang..
ni je deco yang mampu
deco "ala-ala, asal boleyyy..asal ada"
hahahaha

banner design dan hantar print sendiri..
jimat duit mak!nasib ada sedikit bakat terpendam..guna app bodo-bodo jek..
selebihnya google images..huhu






#KAMI
arash jangan la masyam...nati besday arash mummy buat ceni jugak..semua anak sama2 je..xde beza2..


potong kek
kemain la suka airiell kek ada cars...



menu kami malamtu bbq + nasi goreng je..
menu ni ja mesra poket..

sos perap beli dgn mimi..sos perap ayam madu..sedap gila

notakukukaki : alhamdulillah selesai jugak majlis besday airiell yg sekadar "biasa-biasa"..celeb dgn family gombak..next..arash pulakkkkkk....



6 comments:

  1. happy belated birthday airiell :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI












      Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

      Delete
  2. meriah besday party iye ha..happy besday syg..jadi anak soleh buat mummy n daddy ye

    ReplyDelete
  3. happy belated birthday sayang..

    moga membesar menjadi anak yang membanggakan mummy dan daddy serta adik2 ye... :)

    ReplyDelete
  4. salam, boleh beri contact number orang yg buat kek ni..

    ReplyDelete
  5. Rindunya teacher kat airiell ni..

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers