TABUNG ANAK

Friday, October 16, 2015

kesan pembawakan : dari dalam perut, sampai keluar perut

masa peknen dulu-dulu...

airiell aku suka keluar jenjalan..1-2-3-4-5- pagi boleh keluar lg.. lepak2..kua pi uptown..akhirnya mendapat si airiell sampai skg susah tido malam..plg semalam dia tak tido harini..benda ni makin lama makin merisaukan pulak..nati dia nak sekolah..kalo masalah tido malam dia berlarutan, jenuh..kat sekolah mengatuk ja kejanya...

arash lak masa peknen dia hati aku cepat tersentuh..sikit2 sentap..tahu2 menangis..nasi aku kucing dtg makan pun aku ngs beriya sampai call mak tersedu2..dengan kwn2 pun kuat jugak sentap...akhirnya si arash ni kuat nangis, kuat sentap..mengada2..yg ni hover manja....hahaha

memang melekat eh apa kita buat bila kita peknen sampai drg keluar????


dua hero mummy!




2 comments:

  1. ngah3. elman pon wey.. dulu masa ngandungkan dia kuat berjalan, dia pon asal weekend je panas bontot ngajak aku naik kereta :p

    ReplyDelete
  2. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete

Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers