TABUNG ANAK

Friday, June 19, 2015

CONTOH SUAMI, AYAH, DADDY, PAPA MITHALI

gila lama peram gambaq ni untuk buat entry ini!bahaha

masa family ritu aku perati je apak2 gojes ni..siyes alhamdulillah..seronok aku tgk semua suami2 mithali tlg jagakan anak2 sepanjang famday gojes berlansung..anak2 pun melekat je dgn apak2 depa..termasuklah hero cikanis sorg tu..mmg bff daddy je..


asben i ols..hehehe


ni plg win!
aku tgk laki rara ni layan anak dia mcm layan gepren dah..

asben cikna

asben anez, asben sue, asben iera, yg xnmpk muka aku rs asben aznor

suwettttt sgt bapak ngn anak dara tu..comey!

asben khairul 

ni asben aku lah..tgk pujuk airiell main game last..rebut gula-gula..airiell dh xnk main dia nk mndi kolam..aku pujuk xjalan..dia ckp "xnak, nanti gula2 rosak gigi"..bahaha..mak kena blk alasan win tu..slalu aku kata ke dia..aritu aku kena balik ayat tuh!


byk lagi apak2 yg jgkan anak..tp xde lak pic..tapi korang suma mmg superdad!!!!

tahniah korang sbb jd bapak mithali..cikanis rasa aku buat anugerah bapak mithali gojes mmg susah nk cari pemenang...sbb suma apak2 gojes sangattttttt la mesra dgn anak2..layan dgn penuh sabar..kalo dgn mak2 kjp je kena marahhh..kahkahkah..



Monday, June 1, 2015

AIRIELL NUFAEL TURNING 3


Ya allah
Kau peliharalah anakku ini
Peliharalah hati ,jiwa & imannya
Kau jadikanlah dia anak yang soleh
Kau jadikanlah dia anak yang bijak & pandai
Kau jadikanlah dia insan yang sentiasa disayangi semua

Selamat hari lahir
Muhammad Airiell Nufael B. Muhammad Aidil


Selamat hari lahir sayangku,cinta hatiku,buah hatiku, intan payungku..harta dunia akhirat ku..

Duhai anak
Ada sebaris parut penuh 1001 cerita lahirnya kamu..Parut diperut mummy ibaratkan sebuah lukisan indah cerita kelahiranmu.. Tak kan terpadam dan tak kan hilang! Kalau parut tu sesuatu yg buruk sekalipun biarkanlah ia kekal selamanya..kerana parut itu punya kenangan yg sangatttt indah.. smile emoticon

Duhai anak
Kenangan detik melahirkanmu masih segar dalam ingatan mummy..rasa mcm semalam kejadian berlaku..sebaliknya sudah 3 tahun berlalu..

Duhai anak
Mummy daddy doakan moga kehidupanmu diberkati dan dirahmati allah selalu..moga kamu membesar menjadi anak yg soleh dan bertanggungjawap..jadilah manusia yang berguna pada semua..

Duhai anak
18 mei 2012 - 18 mei 2015..
Selamat hari lahir yang ke 3
Mummy syg abg airiell
Mmuuahhh



bagi meraikan besday boy, awal2 lagi cikanis dan asben amek cuti..sbb besday airiell jatuh hari isnin..
kami bawak dia pi kids paradise..rm20 henget jugak masuk..
pejam mata saja..demi nak gembirakan anak..setahun sekali ja mak ko xkedek nak..huhu

kemain suka dia main pasir tiruan ni..ingtkan mcm pasir sungai..tp lebih kepada mcm bijik kekacang.

abang "long" airiell..nati besar jaga adik-adik elok-elok ye..
andai mummy daddy dah tak ada..jangan abaikan adik-adik..


benda alah ni beli dengan aty..aty juai lps besday qaleef..cikanis la risik2 mtk dia juai brg2 besday qaleef memurah..sj je try2 risik..sbb fikir sah aty xkan guna lg..kalo taun depan party qaleef sah2 tema lain pulekkkk...hehehe

orang ltk cupcake comey2...daku ltk muffin kecik molek je..tupun beli kt giant muffin..hahaha

jajan wajib masa besday..walaupun xbaik utk kesihatan

saya seorang mummy yang rajin design, potong, tampal, pekkan comey..
syabas betey..hahahahaha




kes yg sedap dan pastikan murah dan halalannnn toyibban..
100% buatan org isla
homemade..area sri gombak je tokey kek ni..

ni kek span coklat 1kg.. RM40 je.. (harga xtermasuk kereta..kereta sendiri punya)

fakta : kereta atas kek tu sebenarnya kereta mainan airiell yg telah dirembat oleh mummynya..hahahaha

gambar kembang..
ni je deco yang mampu
deco "ala-ala, asal boleyyy..asal ada"
hahahaha

banner design dan hantar print sendiri..
jimat duit mak!nasib ada sedikit bakat terpendam..guna app bodo-bodo jek..
selebihnya google images..huhu






#KAMI
arash jangan la masyam...nati besday arash mummy buat ceni jugak..semua anak sama2 je..xde beza2..


potong kek
kemain la suka airiell kek ada cars...



menu kami malamtu bbq + nasi goreng je..
menu ni ja mesra poket..

sos perap beli dgn mimi..sos perap ayam madu..sedap gila

notakukukaki : alhamdulillah selesai jugak majlis besday airiell yg sekadar "biasa-biasa"..celeb dgn family gombak..next..arash pulakkkkkk....



Final Countdown

laguku untukmu

There was an error in this gadget

~ALL ABOUT LOVE~

Daisypath Anniversary tickers

**kami~DAH~tawen**

Daisypath Anniversary tickers

MY BABY

Lilypie First Birthday tickers